4 Mayıs 2010 Salı

Formula 1

Çağlar blog açıp da ne yazarak başlayacaktı ki zaten. İçindeki Formula 1 tutkusunu anlatacak doğal olarak. 2003 yılında başladı benim için bu tutku ve şu an ilk başladığı kadar olmasa da hiç bitmeyecek şekilde devam etmekte.

Her neyse, bu hayranlığımı öğrendiğinizde aklınıza acaba hangi takımı tutuyor sorusu gelebilir, hemen söylüyorum: Scuderia Ferrari. Renkleriyle, tarihiyle, yıllardır bitmeyen çalışma disipliniyle asalet abidesi olarak gördüğüm bir takım. Takım olmanın önemini kavramış ve hemen hemen her yarışta bunu gösteren bir aile gibi sanki.

Aslında bilenlerin aklına hemen Schumacher döneminde uygulanan takım emirleri gelebilir. Tabii ki, bu ve bunun gibi akla gelebilecek şeyler Ferrari'nin tarihini bulandırsa da, 63 yıllık köklü geçmişini yıkacak kadar güçlü değillerdir. Ayrıca, takım 2006'dan sonra, geçmişinden ders almışcasına takım emirleri olmadan Pilotlar Şampiyonluğu ve Markalar Şampiyonluğu alabilme başarısı göstermiştir.

Blog hayatımın ilk yazısına özel olarak, kendi Formula 1 sevgimden biraz söz etmek istedim. Ama bundan sonraki yazılarımda yarışların analizleri ile Formula 1 ve diğer motorsporlarında yaşanan gelişmeleri ele almayı planlıyorum.

Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder